English Deutsch
INTERDOG BOHEMIA Mladá Boleslav 30.8.2014 - DAMIAN BIG 5 !
Neděle, 31.srpna 2014 06:37

CLEOPATRA a BANDITTONa této pro nás opět úspěšné výstavě, naší chov. stanici reprezentovali za švycké Damian a za bernské Cleopatra s Bandittem. Byl to Damianův den, dosáhl vynikajícího úspěchu, jak se říka byl na ,,bedně,, - BIG 5.místo VI. skupiny FCI. Majitelce Kateřině Brůnové srdečně gratuluji a děkuji za skvělou prezentaci naší stanice.
Z předvedení Cleopatry jsem měla moc dobrý pocit, ani jednou nezaváhala a odnesla si titul CACIB - nejlepší fena. No a náš zasloužilý otec Banditto ve chvíli, kdy má prohánět holky ušatý, je hodně akční.

Tentokrát v kruhu při běhu zrovna velký temperament nepředvedl a obsadil místo druhé res. CACIB.
Na výstavu se za námi přijel podívat Federico, kterého za 14 dní čeká výstavní premiéra. Federico je sedmiměsíční štěně od naší Terezky, a nutno napsat, že z něj roste moc krásný pes. Na svůj mladý věk je velmi dobře vychovaný a je vidět, s jakou velkou láskou a nadšením se mu majitelé věnují.

rozhodčí: pan Eugeny Kuplyauskas (RU), závěrečný kruh: pan Pjotr Krol (PL)
výsledky: BANDITTO Lady Bardotte - V1, CAC, res. CACIB
           CLEOPATRA Lady Bardotte - V1, CAC, CAC ČMKU, CACIB
           DAMIAN Lady Bardotte - V1, CAC, CAC ČMKU, CACIB, BOB, BIG 5. místo 

Banditto Cleopatra Cleopatra Cleopatra Clea Cleopatra o CACIB vpravo běh o BOB - Clea vpravo Clea vpravo o BOB vítěz DAMIAN DAMIAN v závěrečných soutěžích FEDERICO Lady Bardotte zkouška postoje (7. měsíců) Federico setkání brášků - Federico a Damian bráškové Federico Damian Banditto Banditto odpočívá Cleonka